Birsalmalekvár,Birsalmasajt kóstolás!

Sziasztok! Ma egy nem szokványos bejegyzéssel készültem nektek. Aki követ instagaramon/facebook az már láthatta,hogy nemrég kóstolásra érkezett hozzám birsalmalekvár és birsalmasajt.


Nagyon hamar elfogyasztattuk a családdal ezeket a finomságokat,hamarosan mi is rendelni fogunk egy adaggal. Nyilván ebből már következtethettetek arra,hogy mindannyiuknak ízlett,apukámnak hamarosan névnapja lesz,erre az alkalomra pedig biztosan rendelni fogok neki.A birsalmasajtot legegyszerűbb vékony szeletekre vágni és önmagában,vagy diógerezdekkel együtt édességként kell fogyasztani,akár kockára is lehet vágni,akár a tetejére diót rakni, Igazából húsokhoz sült csirkéhez,sült pulykához is remek. Én elsősorban sajtok mellé ettem,nagyon zamatos volt. Ajánlani tudom még almával,gyümölcsökkel is. Fontos tudni,hogy a birsalmasajtot ki kell csomagolni és szellős helyen kell tárolni. Minél tovább áll,annál szilárdabb állagú lesz! A minősége nem romlik,csak keményebb és töményebb lesz.


Szeretném Erika szavait olvasni,ő készíti ezeket a finomságokat:

,,három olyan titkos összetevője is van a receptemnek, amitől igazán finom lesz a végeredmény.

Régi, gyermekkori álmom vált valóra, amikor pár éve hozzájutottam egy kertecskéhez. Mindig is ezt szerettem volna csinálni: kertészkedni, fákat nevelni, főzőcskézni, hagyományos lekvárokat, befőtteket készíteni. Amikor elkészült az első birsalmasajt és megkóstolta a család, azt mondták, itt valami huncutság van, mert valami egészen különlegesen finom."



MIÉRT EGYÉL BIRSALMASAJTOT?

– Mert finom

– gyümölcsből készült

– természetes ízű

– magyar

– hagyománytisztelő

– otthonillatú

– nagymamás

– egyedi

– csábító

– egy falatnyi béke


Sajnos a birsalmasajt szezonális termék, nem kapható egész évben. De ősszel lesz megint, ezért érdemes feliratkozni a hírlevélre, hogy biztosan jusson Neked is

Kattints ide a webshopért:http://www.birsalmasajt.hu/




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Januári Kívánságlista /Douglas/